Dineren bij NOA

Vanaf 1 juli mogen wij weer meer gasten ontvangen in ons restaurant! Wij dienen ons hierbij wel te houden aan de door de overheid opgelegde voorwaarden. 1,5 meter afstand. Reserveren is verplicht. Volgens de richtlijnen van de KHN moeten gezelschappen die uit meer dan 2 personen bestaan tot hetzelfde huishouden behoren. Bij 2 huishoudens dient u 1,5 meter afstand te houden. Reserveringen met meer dan 2 huishoudens kunnen wij helaas niet altijd aannemen i.v.m. gebrek aan ruimte.

Om uw veiligheid en die van anderen zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en om zo veel mogelijk gasten te kunnen verblijden met een plaatsje in ons restaurant, zullen er per avond 2 zittingen zijn. Per zitting kunt u kiezen uit 2 binnenkomsttijden, om een lange rij bij de ingang te voorkomen. U kunt dan 5 gerechten per ronde (voor kinderen geldt 4 gerechten per ronde) bestellen en er zal een kortere bestelpauze tussen de rondes zijn dan normaal. Dessert kunt u ook via de tablet bestellen. Volgens de overheid mag ons team aan tafel uitserveren.

Verder zullen tijdens uw bezoek aan ons restaurant de volgende huisregels gelden:

  • Reserveren is verplicht (bij 2 of meer huishoudens kunt u ons telefonisch bereiken via 06-28848804)
  • Uw gezelschap mag uit maximaal 2 personen bestaan, tenzij het gaat om personen die allen bij 1 huishouden horen (inhoudende: woonachtig op hetzelfde adres)
  • Meenemen van huisdieren is niet toegestaan.
  • U bent maximaal 5 minuten van tevoren aanwezig
  • U wacht bij de ingang met inachtneming van 1,5 meter afstand tot een personeelslid u naar uw tafel begeleidt
  • In ons restaurant geldt een vaste looprichting, die met pijlen op de grond zal worden aangegeven
  • Afrekenen kan alleen via pin en aan uw tafel, om rijen bij de kassa te voorkomen
  • U verlaat het restaurant via de achterdeur, die duidelijk zal worden aangegeven

Reserveren met rolstoelen, kinderwagens en kinderstoelen

Als er bijzonderheden bij uw reservering zijn kunt u dit bij de opmerkingen aangeven.

Indien u in een rolstoel zit kunnen we er rekening mee houden dat u op een tafel ingedeeld wordt waarbij u niet tussen diverse tafels door hoeft en gemakkelijk plaats kan nemen.

Kinderen tot 2 jaar zijn nog gratis zijn, maar willen we u wel verzoeken ook de kinderen bij de reservering te noteren. De kinderen hebben namelijk wel een plekje bij de tafel nodig, dit is helemaal belangrijk als er gebruik wordt gemaakt van een kinderwagen of kinderstoel.

We willen u vragen in de opmerkingen een duidelijke notitie te maken met het aantal volwassenen, het aantal kinderen en eventueel het aantal kinderstoeltjes of kinderwagens.

Reserveren met groepen?

Ons online reserveringssysteem kan enkel automatisch groepen tot 10 personen accepteren. Wilt u voor meer als 10 personen reserveren vragen wij u telefonisch contact op te nemen of via de mail een reservering te doen.

Telefoon na 16:00: 0180 229018
Mobiel: 06 28848804
E-mail: Info@noasushi.nl

Onze adresgegevens

Kerklaan 8
2911 AD
Nieuwerkerk a/d IJssel
Telefoon na 16:00: 0180 229018
Mobiel: 06 28848804
E-mail: Info@noasushi.nl